Create Now – New Creative Meet Up

9 april 2014 om 17:46

create-now

Op vrijdag 11 april organiseert Adobe de Create Now – New Creative Meet Up in Amsterdam. Tijdens dit evenement wordt voor het eerst in Nederland een Creative Jam gehouden. Samen met de 100 genodigden heeft Adobe 15 teams gevraagd om gedurende twee uur de strijd met elkaar aan te gaan om het beste design te maken in de categorieën “motion design” en “graphic design”. En jij kunt live meekijken!

Neem op 11 april vanaf 14:00 online deel aan de New Creative Meet Up in Amsterdam via de Adobe livestream. Kijk in real-time mee naar de keynote van Adobe, de Creative Jam ende sprekers die Adobe heeft uitgenodigd om jou te inspireren. Stel vragen aan de sprekers of coach de Creative Jam-teams door middel van de Twitter-hashtag #createnow.

Kijk op vrijdag 11 april vanaf 14:00 live mee met de Create Now – New Creative Meet Up in Amsterdam. Highlights van het programma:

14:00 Keynote Rufus Deuchler, Michaël Chaize and Pieter van Helvoirt
14:30 Introduction of the Creative Jam teams and start of Creative Jam
15:00 Meet the New Creative – Sander Pappot (AKA zender) creative showcase
15:30 Progress report – Creative Jam teams
15:45 Meet the New Creative – Loulou & Tummie creative showcase
16:15 Progress report – Creative Jam teams
16:30 Meet the New Creative – OneSize creative showcase
17:00 Creative Jam artwork presentation and winner announcement

Kijk voor meer informatie op www.adobe.com/go/dutchcreatives en houd Adobes Facebook in de gaten om kans te maken op de laatste exclusieve kaarten voor de New Creatives Meet Up in Amsterdam.