Schokkend Nieuws verslaat dagelijks het Imagine Film Festival

11 april 2014 om 08:28

SNimagine2014_300Het Imagine Film Festival opent vanavond haar deuren en zal van start gaan met de première van Christophe Gans’ La Belle et la Bête. Tot en met 18 april kun je in EYE Amsterdam genieten van het beste aan horror, sciencefiction, fantasy, anime en cult. Schokkend Nieuws interviewt elke dag de aanwezige crème de la crème en zorgt ervoor dat je van alles op de hoogte bent!

Beginnende met een interview met directeur Chris Oosterom door Maricke Nieuwdorp, trapt Schokkend Nieuws een reeks aan interviews, nieuwtjes en verslagen over het Imagine Film Festival af. Meer namen op het interview wenslijstje van Schokkend Nieuws zijn onder andere Jodorowsky, Ate de Jong, Dije Han Thung, Frank Pavich, Kevin Grazier, David Kriby en nog veel, veel meer… Op deze manier krijgt iedereen de smaak van het festival mee en wordt de festivalganger voorzien van een extra portie achtergrondinformatie.

Het eerste interview door Maricke Nieuwdorp met directeur Chris Oosterom, over de hoogtepunten, thema’s en gasten van dit jaar, is nu al te lezen op de website.