SimpleGreen: 200 duurzame en business iconen

10 november 2011 om 19:36

Speciale actie: 50% korting voor Heeftstijl lezers!

Het is vandaag Dag van de Duurzaamheid. Simplefly heeft afgelopen tijd hard gewerkt om een premium iconenset samen te stellen, met daarbij veel duurzame iconen. Erg passend dus dit op de Dag van de Duurzaamheid te lanceren op het beste online webdesignmagazine van Nederland!

Actie: één week 50% korting voor Heeftstijl lezers

Speciaal voor de lezers van Heeftstijl biedt Simplefly dit premium iconenset aan met 50% korting, gedurende één week vanaf vandaag. Daarnaast kun je een selectie van duurzame iconen gratis downloaden. We hopen zo webdesigners die aan duurzame projecten werken verder te helpen.

SimpleGreen: 200 duurzame en business iconen

SimpleGreen: 200 sustainable business iconen

De iconenset bevat 200 minimalistische iconen; en verder kun je het volgende verwachten:

Wanneer je de iconen aanschaft mag je ze onbeperkt gebruiken.

Aanschaf

De iconen zijn normaal gesproken € 29,- en dus gedurende één week € 14,50 voor lezers van Heeftstijl. Gebruik hiervoor de couponcode HFTSTL11. De iconen kan je hier downloaden.

Tot slot: jouw mening telt dus geef ons feedback!
We zijn erg benieuwd wat jullie als webdesigners van onze set vinden! Laat het ons weten en geef ook aan welke iconen je nog toegevoegd zou willen zien. We zullen de set regelmatig updaten.

PS Simplefly werkt vandaag voor niets de hele dag aan duurzame projecten in het kader van Dag van de Duurzaamheid. Zie: http://simplefly.nl/dag-van-de-duurzaamheid-simplefly-werkt-hele-dag-pro-bono/.