Stel je vraag aan Deke McClelland en Yacco Vijn

30 november 2009 om 16:48

Donderdag gaan we met hoge verwachtingen naar het Adobe User Groups XL event. Wij zullen daar twee sprekers aan de spreekwoordelijke tand voelen: Deke McClelland (Photoshop guru) en Yacco Vijn (Creatief Directeur KONG).

Naast het feit dat we zelf een aantal scherpe vragen zullen bedenken willen wij jou in de gelegenheid stellen je prangende vragen aan deze mannen te stellen!

Ook een vraag stellen?

Laat een reactie achter met daarin de vraag
en vergeet niet te vermelden voor wie (Deke of Yacco) deze bestemd is!

Is jouw vraag leuk genoeg? Dan zullen we hem zeker voorleggen!

Deke McClelland

Deke McClellandDeke McClelland is een van de meest aansprekende Photoshop-experts ter wereld. Hij heeft tientallen boeken op zijn naam staan, waarvan inmiddels zo’n 4 miljoen exemplaren zijn verkocht. In 1989 ontving Deke de prestigieuze Benjamin Franklin-award. Sindsdien heeft hij meer dan 30 nationale en internationale prijzen voor zijn boeken gewonnen. Van Duuren Media heeft zijn CS4 uitgaven uitgegeven in het Nederlands.

Deke wordt in de Photoshop-community algemeen gezien als de absolute guru. Zelfs gerenommeerde auteurs als Scott Kelby zijn al jarenlang onder de indruk van zijn kennis en vaardigheden en gebruiken zijn boeken om tot het beste resultaat te komen.

In 2004 is Deke begonnen met het ontwikkelen van de Een-op-een serie. Een unieke en effectieve leermethode met stap-voor-stap-instructies, realistische projecten en ondersteunende voorbeelden op video. Met Deke’s advies is het alsof je met een persoonlijke expertcoach aan de slag gaat.

De video’s zijn onlosmakelijk verbonden met het boek. Deke werkt nauw samen met Lynda.com, internationaal gerenommeerd om zijn videotrainingen op grafisch gebied. Deke is verantwoordelijk voor honderden uren videotraining die bij Lynda.com zijn te verkrijgen. Tevens verzorgt hij de instructievideo’s die Adobe bij InDesign CS4 en Photoshop CS4 meelevert. De videotraining, die bij elk boek op dvd meegeleverd wordt, beslaat in totaal meer dan vier uur aan voorbeelden en training!

www.deke.com

Yacco Vijn

Yacco VijnYacco Vijn is creatief directeur van KONG, een interactief bureau opgericht in 2007 en onderdeel van N=5, het grootste onafhankelijke reclamebureau van Nederland. Daarvoor werkte hij als creatief directeur van Poke in Londen, was hij oprichter van Skipintro in Amsterdam en creatief directeur van Lowe Digital.

Yacco heeft meer als twaalf jaar ervaring in interactieve communicatie en maakte prijswinnend werk voor o.a. AXE, Ministerie van Justitie, KPN, Mercedes-Benz, Orange, Oxfam en Het Rijksmuseum. In 2010 maakt Yacco voor de tweede keer deel uit van de Jury Interactive van de ADCN (Art Directors Club Nederland). Bekende KONG projecten zijn de ‘Stanislav’ social-media viral op Hyves voor het Ministerie van Justitie en de microsite ‘Goeiemoogle’ voor KPN.

www.linkedin.com/in/yaccovijn

Over de auteur

Milan van Bruggen
Milan van Bruggen is designer & WordPress specialist uit Zwolle. Samen met Gertjan de Jong runt Milan het internetbureau Pixelpillow vanuit de Mosterdfabriek in Zwolle. http://www.milanvanbruggen.nl/
http://www.pixelpillow.nl/
 • Pingback: Tweets die vermelden Heeftstijl.nl - Nederlands webdesign magazine » Stel je vraag aan Deke McClelland en Yacco Vijn -- Topsy.com()

 • Arjen Dijksma

  Ik ben wel benieuwd – aansluitend bij jullie artikel van Photoshop vs Fireworks – of Deke Fireworks als een bedreiging ziet voor het ontwerpen van websites.

 • http://twitter.com/tommieclick @tommieclick

  vraag Deke es of hij het er mee eens is dat door Photoshop er vaak te snel aan de uitvoerende kant van design wordt gestart

 • http://twitter.com/edgarleijs @edgarleijs

  Ben benieuwd naar de interviews!

 • Carsten Altena

  Goeie vragen, idd… ben zelf ook benieuwd op zijn visie op Fireworks.

 • christivie mbala

  deze websait is de beste want ik wil een vraag stellen en julie willen mij
  helpen.en dat vind ik zo lief. mijn vraag:soms zijn er in een jaar 366 dagen.dan is dat een?