Win kaarten voor Adobe User Group XL!

31 oktober 2009 om 18:26

And the winner is…

“The sky is the limit’ als ik kaartjes zou winnen voor de #augxl.
Adobe #heeftstijl en ik niet, dus zal die kaarten wel niet winnen.”
Gefeliciteerd Vincent Teeuwen!

Alleen vandaag nog 30,- korting!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Vandaag (12 november) is de laatste dag dat jij, je collega, je vriend en je vriendin een kaartje kunnen bestellen voor het grootste event voor creatieve professionals van dit jaar: Adobe User Group XL!

Adobe User Group XL

Win kaarten voor AUG XL!

De Adobe User Group organiseert met Adobe Systems Benelux op 3 december het grootste gezamenlijke event van dit jaar: Adobe User Group XL. Dit evenement wordt georganiseerd voor creatieve professionals in Nederland. Bezoekers kunnen de gehele dag genieten van inspirerende sessies van internationale en nationale sprekers. Zo spreekt het Amerikaanse bureau OOOii over de futuristische interactieve omgevingen voor Minority Report en Star Trek. Daarnaast toont Karakter Concepts virtuele werelden en concepten voor klanten als EA games en Ubisoft, terwijl Champagne Valentine spreekt over het verleggen van grenzen van kunst op het internet voor bijvoorbeeld Diesel, T-Mobile en Tate Galley. Een breed en inspirerend event dat je absoluut niet mag missen!
Ook Nederlandse creatieve grootheden zullen vertegenwoordigd zijn, zoals Hanazuki en Ralph Hauwert. Het Adobe team van sprekers wordt aangevoerd door Jason Levine, Paul Burnet en Serge Jespers, die binnen hun werkterrein de laatste innovaties en ontwikkelingen zullen tonen.

Gevarieerd programma

Het centrale thema van het event is ‘The sky is the limit’, want ontwikkelingen gaan razendsnel: wat vroeger science fiction was, is nu al werkelijkheid geworden. Dit event biedt bezoekers de gelegenheid om creatief met hun vak bezig te zijn, inspiratie op te doen en sprekers en vakgenoten uit de creatieve branche te ontmoeten. Adobe User Group XL is een extra groot event, met een gevarieerd en goed gevuld programma – inclusief avondactiviteiten. Adobe zal sessies geven rond bestaande en nieuwe producten, technologieën en workflows. De Adobe User Group zal inspireren met internationale topsprekers en cases van prijswinnende bureaus. Ook kunnen bezoekers in-depth sessies en workshops volgen.

Daarnaast maakt de Adobe User Group tijdens het event de winnaars van twee onafhankelijke wedstrijden bekend, namelijk: het beste ontwerp voor het nieuwe logo van DutchCowboys en de beste wallpaper in samenwerking met Nalden.net. Verder laten geselecteerde testpiloten zien wat voor moois je met Wacom tekentablets kan maken.

Bestellen van tickets

Op de speciale Adobe User Group XL website vind je het laatste nieuws, worden steeds nieuwe sprekers bekend gemaakt en kun je tickets voor het evenement bestellen (tot 13 november met Early Bird korting): www.adobeusergroupxl.nl

Over de Adobe User Group

De Adobe User Group Nederland is een vereniging met rond de 2500 leden en richt zich op de creatieve professional. Deze snel groeiende community is een platform voor inspiratie, kennisuitwisseling en netwerken. Jaarlijks worden er 6 tot 8 regular meetings gehouden te Amsterdam. Lid worden is gratis.

Over de auteur

Milan van Bruggen
Milan van Bruggen is designer & WordPress specialist uit Zwolle. Samen met Gertjan de Jong runt Milan het internetbureau Pixelpillow vanuit de Mosterdfabriek in Zwolle. http://www.milanvanbruggen.nl/
http://www.pixelpillow.nl/