Win kaarten voor KLIK! Amsterdam Animation Festival

10 september 2009 om 09:58

Wat is KLIK!?

KLIK! Amsterdam Animation FestivalHet idee dat animatiefilms vooral dienen als hersenloos vermaak om kinderen koest te houden, is door het succes van films als Perspepolis, Waltz with Bashir en Wall E de afgelopen jaren rijp voor de composthoop. KLIK! Amsterdam Animatie Festival doet daar met genoegen een flinke schep bovenop en viert volgende week van 17 tot en met 20 september haar derde editie in Kriterion, De Uitkijk en De Balie.

Op 18, 19 en 20 september zullen in De Balie programma’s te zien zijn van animatiefilms die zich op bijzondere manieren maatschappelijk engageren. Voor het eerst zal er een prijs worden uitgereikt voor de politiek geëngageerde animatiefilm.

Daarnaast zijn er weer de omvangrijke Open Competitie en de internationale Studenten Competitie, zijn er workshops voor zowel beginnende als professionele animatoren, wordt het raakvlak tussen games en animatie onder de loep genomen met behulp van gamepresentaties en -installaties en zijn er Q&A’s met bekende animatoren waaronder juryleden Phil Mulloy en Gerrit van Dijk.

Op de laatste avond van het festival zal er om 20.00 PM een speciale vertoning zijn van de winnende films van het festival: “Best of KLIK!”, in drie verschillende bioscopen tegelijkertijd. Dit wordt ook nog eens rijkelijk overgoten met de feestelijke sfeer en festiviteiten waar KLIK! bekend om staat.

Meer informatie op de KLIK! Amsterdam Animation Festival website.

De leukste klik wint!

  1. Tweet dit bericht
  2. Llaat een bericht achter met een vette  animatie-gerelateerde website. Gewoon een stoere animatie op Vimeo of Youtube mag ook natuurlijk. Wanneer verschillende mensen dezelfde link plaatsen zal alleen de eerste inzender beoordeeld worden.

De leukste twee inzendingen ontvangen beide 2 kaarten voor 1 dag van het festival. Er zijn 2 zaterdag-kaarten en 2 zondag-kaarten beschikbaar. Zorg ervoor dat bij je inzending duidelijk je naam en e-mailadres vermeldt. Winnaars worden aanstaande dinsdag (15 september) bekend gemaakt!

Over de auteur

Milan van Bruggen
Milan van Bruggen is designer & WordPress specialist uit Zwolle. Samen met Gertjan de Jong runt Milan het internetbureau Pixelpillow vanuit de Mosterdfabriek in Zwolle. http://www.milanvanbruggen.nl/
http://www.pixelpillow.nl/